Optometrie

Oogmeting, een vak op zich

Oogtest

‘Laat uw ogen professioneel nakijken’

Neem een afspraak bij ons voor een gratis professionele oogtest. Deze wordt uitgevoerd door jarenlange ervaren opticiens, die uitgebreid de tijd nemen om alle gegevens perfect te meten met de laatste nieuwe meetapparatuur.

Ook de oogdruk kan gemeten worden met een non-contactotonometer. Als een medisch onderzoek nodig blijkt, verwijzen we u door naar uw oogarts.

Nachtzicht

‘i.Scription® technologie van ZEISS’

We maken als het ware een “vingerafdruk” van uw ogen. Hierdoor ervaart u een scherper en meer ontspannen zicht zowel ‘s nachts als overdag. U ziet contrasten veel beter, de kleuren worden dieper, intenser en levendiger en vervelende reflecties en halo’s verminderen aanzienlijk. Dit resulteert in een verhoogde veiligheid tijdens het autorijden.

Progressieve glazen

Ogen met verbeterd zicht op alle afstanden

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen we glazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken. Deze glazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u! Met behulp van een geautomatiseerde 3D-scanner wordt de vorm van het montuur afgetast op basis van meer dan 10.000 verschillende meetpunten. Zo kunnen we het glas extra dun produceren

Computerglazen

De ergonomische oplossing tegen nek- en schouderklachten

De computer of tablet speelt een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven, zowel privé als professioneel. Als u last hebt van rug – of nekproblemen, dan kan een computerbril u zeker helpen. Deze brillenglazen bieden een groot gezichtsveld op korte -en tussenafstand. Zo kunt u een comfortabele en ontspannen houding aannemen omdat u zonder inspanning door het juiste deel van het brillenglas kunt kijken. Uw optimale afstanden worden bij ons in de winkel gemeten en besproken.

50% korting op uw 2e paar glazen*

Opties: multifocaal, bureaubril, werkbril, leesbril, sportbril, …
*Meer info en voorwaarden in winkel.